Over Mij

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog Astrasol. Astrasol is een blog waarmee ik mijn ervaringen wil delen met anderen. Deze ervaringen zullen voornamelijk komen uit mijn leven als klusjesman. Al sinds 2003 klus ik op regelmatige basis voor vrienden en kennissen. Puur omdat ik het leuk vind, maar ook omdat ik volgens anderen goed werk aflever. Dit komt denk ik vanuit huis, omdat ik met mijn vader vroeger altijd al bezig was met het opknappen van het huis en de schuur. Bovendien maakte ik graag boomhutten met afvalhout en afgebroken takken.

Veel mensen uit mijn omgeving vertelden me dat ze ook wel zo handig wilden zijn als ik, maar dat ze vaak niet wisten waar te beginnen. Vandaar dat ik deze blog ben begonnen. Ik zal mijn praktische tips dus graag aan jullie geven. Bovendien zal ik ook partijen aanbevelen die in mijn ogen iets speciaals te bieden hebben.

Oja, en waarom heet mijn Astrasol? Het lijkt spannender dan het is. Astrasol was voorheen altijd mijn nickname tijdens het gamen. Het leek mij gewoon een prima aansprekende naam voor deze nieuwe blog!